A Dal 2022: közel félezer előadó jelentkezett

Forrás: Facebook/A DAL -
MTVA A Dal Dal 2022
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Töretlen A Dal népszerűsége: közel 500 magyar előadóművész és zenekar jelentkezett a Duna Televízió nagyszabású műsorába, közölte az MTVA.

A tavalyit is túlszárnyalta a jelentkezők száma Magyarország egyetlen dalversenyére. Idén összesen 455 pályázat érkezett, ezek közül fog kikerülni 2022-ben "Az Év Dala". A Duna Televízió nagymúltú műsora egyedülálló lehetőségeket kínál.

A győztes a Petőfi Zenei Díj "Év Dala 2022" elismerésben részesül, továbbá tízmillió forintot kap produkciója fejlesztésére, sőt, egy tíz dalos nagylemezt is elkészíthet. A fődíj mellett odaítélik a legjobb dalszövegért járó elismerést is, és az Akusztik Dalverseny fődíját.

A Dal 2022: közel félezer előadó jelentkezett Forrás: Facebook/A DAL

A Dal 2022 több újdonsággal is várja a nézőket: a négy előválogatóban bemutatkozó 40 dal minden adásban élőben hangozhat el, az akusztikus mellett szimfonikus változatban lesznek hallhatók a döntőben, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.