Leslie Mandoki a tengerentúlról imádkozik Kóbor János felépüléséért

Kóbor János Leslie Mandoki kórház zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leslie Mandokit rettenetesen lesújtotta a hír, hogy Kóbor János kórházba került. Az Amerikában turnézó zenészlegenda nagyon aggódik barátjáért.

Leslie Mandoki imádkozik Kóbor János gyógyulásáért. A magyar világsztár jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik lemezbemutató körúton, de gondolatai az Omega frontembere körül járnak.

"Közel két héttel ezelőtt rettenetesen lesújtott a hír, hogy Mecky kórházba került. Azóta folyamatosan égnek a vonalak: napi kapcsolatban vagyok Molnár György Elefánttal és az Omega menedzserével, Trunkos Andrással is. Folyamatosan érdeklődöm náluk a fejleményekről, én pedig a nemzetközi vonalon továbbítom a publikus információkat az aggódóknak, köztük Klaus Meine-nek, a Scorpions frontemberének, aki évtizedek óta közös barátunk" - mondta el a Borsnak Leslie Mandoki, aki éppen egy reggeli tévéinterjúra készült Los Angelesben.

"Hiszem, hogy az imának ereje van, ahogy abban is, hogy legyőzi ezt a betegséget, és mindez csak egy múló rossz emlék lesz az életében. Hiszen még találkoznunk kell egymással"

- mondta.

Interjú, Leslie Mandoki Fotó: Csudai Sándor - Origo

Kóbor Jánost a múlt hét óta a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik, miután elkapta a koronavírust. Lapinformációk szerint a 78 éves énekes állapota súlyos, ám sem a család, sem a zenésztársak, barátok nem nyilatkoznak bővebben,viszont arra kérik a nyilvánosságot, imádkozzanak Kóbor János felépüléséért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.