Leslie Mandokit rettenetesen lesújtotta a hír, hogy Kóbor János kórházba került. Az Amerikában turnézó zenészlegenda nagyon aggódik barátjáért.

Leslie Mandoki imádkozik Kóbor János gyógyulásáért. A magyar világsztár jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik lemezbemutató körúton, de gondolatai az Omega frontembere körül járnak.

"Közel két héttel ezelőtt rettenetesen lesújtott a hír, hogy Mecky kórházba került. Azóta folyamatosan égnek a vonalak: napi kapcsolatban vagyok Molnár György Elefánttal és az Omega menedzserével, Trunkos Andrással is. Folyamatosan érdeklődöm náluk a fejleményekről, én pedig a nemzetközi vonalon továbbítom a publikus információkat az aggódóknak, köztük Klaus Meine-nek, a Scorpions frontemberének, aki évtizedek óta közös barátunk" - mondta el a Borsnak Leslie Mandoki, aki éppen egy reggeli tévéinterjúra készült Los Angelesben.

"Hiszem, hogy az imának ereje van, ahogy abban is, hogy legyőzi ezt a betegséget, és mindez csak egy múló rossz emlék lesz az életében. Hiszen még találkoznunk kell egymással" - mondta.

Interjú, Leslie MandokiFotó: Csudai Sándor - Origo

Kóbor Jánost a múlt hét óta a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik, miután elkapta a koronavírust. Lapinformációk szerint a 78 éves énekes állapota súlyos, ám sem a család, sem a zenésztársak, barátok nem nyilatkoznak bővebben,viszont arra kérik a nyilvánosságot, imádkozzanak Kóbor János felépüléséért.