Tegnap délelőtt született ítélet az egykori valóságshow-győztes, Aurelio ügyében. A bíróság végül megváltoztatta az első fokon eljáró bíróság döntését a büntetésén: 2 év 3 hónap börtönre ítélték, valamint összesen 167 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezik a sztárt.

Aureliótól még 2017-ben loptak el egy szórakozóhelyen 200 ezer forintot. A közszereplőt egy régi ismerőse gombolta le pénzzel, a VV egykori győztese pedig bosszúból barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezzék a pénzt. Az évek óta elhúzódó ügynek tegnap került pont a végére.

Végül Aurelio büntetését 2 év és 3 hónap börtönre enyhítették négy évről, valamint összesen 167 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezték a sztárt. Aureliót korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie.

A sztár egyik jó barátja, Pumped Gabo teljesen ledöbbent, amikor megtudta, hogy Aurelio letöltendő börtönbüntetést kapott.

Aurelio és Pumped Gabo nagyon jó barátokForrás: Facebook/VV Aurelio

"Nevetséges, hogy akiknek börtönben kellene lenniük, azok szabadon mászkálnak, Aureliót meg beteszik a börtönbe. Szégyen" - magyarázta a Borsnak Pumped Gabo.

A celeb hozzátette, hogy mindenben támogatja barátját és nem fogja cserben hagyni.

"Biztosan meglátogatnám a börtönben. Sőt, cigit és pénzt is vinnék neki, segíteném, amiben tudnám. Nagyon jó srác és sajnálom, hogy így alakult az élete, nem ezt érdemli" - tette hozzá.