Több mint húsz éve hunyt el Zámbó Jimmy. Kevesen tudják, de az énekes és Fásy Ádám évekig szinte a legjobb barátok voltak. A mulatós zenész most Hajdú Péter műsorában barátja tragikus haláláról árult el megrázó részleteket.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vendégeskedett Fásy Ádám. A műsorvezető többek között Zámbó Jimmyről is beszélgetett a mulatós zenésszel, aki elárulta, mi történt a legendás énekes halálát megelőző estén.

"Marikától elkért engem, de én nem akartam eljönni. Akkor beültem a kocsiba, és elmentünk egy étterembe. Én se ittam, ő se ivott. Vízzel koccintottunk, halál normális volt és kedves. Akkor mindenkivel volt problémája már. (...) Megcsókoltuk egymást. 'Gyere el holnap' – mondta nekem. Csak nekünk volt egy rendezvényünk, és ezért nem tudtam elmenni hozzájuk. Sokszor mondom Marikának, aki mindig mondja, hogy ne gondolkodjam ezen... mert lehet, hogy ha ott vagyok, nem hal meg vagy másképp történik az egész. De a sors így írta meg, véletlen baleset volt"

mondta Fásy Ádám, aki a mai napig sajnálja, hogy nem tudott elköszönni jó barátjától, a temetés ugyanis szerinte nem a közeli hozzátartozóknak és barátoknak, sokkal inkább a rajongóknak szólt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!