"Lehet, hogy ha ott vagyok, nem hal meg" - Fásy Ádám megdöbbentő részleteket árult el Jimmy haláláról

búcsú Zámbó Jimmy búcsúzás Jimmy család zenész Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint húsz éve hunyt el Zámbó Jimmy. Kevesen tudják, de az énekes és Fásy Ádám évekig szinte a legjobb barátok voltak. A mulatós zenész most Hajdú Péter műsorában barátja tragikus haláláról árult el megrázó részleteket.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vendégeskedett Fásy Ádám. A műsorvezető többek között Zámbó Jimmyről is beszélgetett a mulatós zenésszel, aki elárulta, mi történt a legendás énekes halálát megelőző estén.

Sokszor mondom Marikának, aki mindig mondja, hogy ne gondolkodjam ezen... mert lehet, hogy ha ott vagyok, nem hal meg vagy másképp történik az egész. De a sors így írta meg, véletlen baleset volt"

mondta Fásy Ádám, aki a mai napig sajnálja, hogy nem tudott elköszönni jó barátjától, a temetés ugyanis szerinte nem a közeli hozzátartozóknak és barátoknak, sokkal inkább a rajongóknak szólt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.