Megmutatta szerelmét ByeAlex, titokzatos modell rabolta el a szívét - Fotó

Forrás: Instagram/byealexittvan -
modell párkapcsolat szerelem ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex ritkán beszél magánéletéről. Legutóbb két évvel ezelőtt beszélt arról, hogy véget ért a párkapcsolata, most viszont újra rátalált a szerelem.

"Jó pár hete fordult komolyabbra a dolog közöttük Benjaminával"- mesélte a Blikknek a mentor egyik ismerőse.

Még korai lenne megmondani, hogy mi lesz a kapcsolatukból, de az biztos, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. A közeli barátainak Alex már mesélt is a lányról, de egyelőre nem sok mindenkinek mutatta be őt."

A modell fiatal kora ellenére már több hírességgel dolgozott együtt, nagy márkákat is képviselt. Alex rajongói már felfigyelhettek a lányra, hiszen a zenész nemrég közös képet posztolt, bár a lány arca nem látszik teljesen.

ByeAlex sejtelmes fotót posztolt az Instagramra. Forrás:Instagram

ByeAlex a legutóbbi élő showban kemény kritikát fogalmazott meg Csobot Adél versenyzőivel, a The Palace nevű zenekarral szemben, akik nem hagyták annyiban a dolgot. Instagram-oldalukon reagáltak Alex szavaira.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata.Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.