"Remélem érzed, mennyire szeretünk apukáddal..." - megható családi fotót posztolt Dér Heni

Fotó: Polyák Attila/Origo -
anyaság családi fotó Bakos Gergely család Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni májusban adott életet kisfiának, most pedig megmutatta, mekkorát nőtt Bendegúz, és megható gondolatokat közölt az anyaságról.

Dér Heni idén májusban adott életet kisfiának. Az énekesnő sosem volt ennyire boldog, kisfiuk minden egyes nap bearanyozza az életüket. Heni legújabb Instagram-fotóján jól látszik, mekkorát nőtt Bendegúz, aki az egyik fotón kiköpött édesapja, a másikon pedig inkább az énekesnőre hasonlít.

A karácsony közeledtével Heni megható vallomás írt a családról, az anyaságról, és kisfiáról, Bendegúzról.

Sokszor gondolkodom rajta, hogyan is edzhetném meg előre, hogy majd semmi se fájjon neki.. Aztán mindig rájövök, bármennyire is szeretném anyaként mindentől megóvni, lesznek dolgok, amit egyedül kell megtanulnia... Szépen lassan... Viszont én mindig ott leszek és segítek, amíg tudok, amíg erőm engedi... Remélem érzed, mennyire szeretünk apukáddal...❤️❤️❤️@bakosgergely Köszönöm, hogy általad élhetem át, mekkora erő a család!!❤️❤️ "

-írta Heni a fotók mellé, amiket IDE kattintva lehet megnézni.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Heni egyébként visszatért a pörgős hétköznapokba: októberben már klipet forgatott, és csipkés bugyiban mutatta meg bájait, és megmutatta, milyen bomba formában van.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata.Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.