Így néz ki most a kislány, aki négyévesen Maugliként élt a szibériai erdőben - Karina Chikitova már 11 éves

Forrás: Youtube/World News&EveryThing AbouT Life -
Karina Chikitova szibériai erdő Oroszország tündérmese balett-táncos balerina Maugli-gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodával határos módon menekült meg az éhhaláltól Karina, akinek története évekkel ezelőtt bejárta a világsajtót. A kislány tündérmeséje pedig tovább folytatódik!

A most 11 éves Karina Chikitova 2014-ben került a címlapokra, amikor két hétig élt a szibériai erdőben. A kislány titokban követe édesapját, aki nem vette észre, hogy ott lopakodik mögötte a gyermeke. Karina, aki ekkor mindössze négyéves volt, nem tudta tartani a tempót a férfivel, és nem is ismerte jól az erdőt, ezért eltévedt. Nem volt viszont egyedül, vele volt kutyája, Naida.

Ez volt a kislány szerencséje, ugyanis ha nincs mellette az állat, akkor nem lett volna, ami melegen tartja. A kutya testhőjének köszönhetően maradt életben a hideg éjszakákon. A kutya volt az is, aki végül megmentette a kislányt, ugyanis a négylábú elment segítséget kérni, így tudta nyomra vezetni az első, útjába kerülő férfit, Artyom Boriszovot.

Karina 2014-ben, miután megtalálták az erdőben Forrás: Youtube/World News&EveryThing AbouT Life

A kislány történetéből mesekönyv és film is készült, most pedig újabb csoda történt vele. Karina legnagyobb álma, hogy balerina lehessen és minden vágya, hogy egyszer majd a Moszkvai Nagyszínház színpadán táncolhasson. Ehhez jó úton halad, ugyanis nemrégiben felvételt nyert a Yakut Ballett Schoolba, Oroszország egyik neves tánciskolájába.

Karina Chikitova balerina szeretne lenni Forrás: https://www.instagram.com/karina_chikitova/

Karinát jelenleg gyámja neveli, édesanyja ugyanis tőle 560 kilométerre él. A kislány azonban eltökélte, hogy segíteni fog rajta, méghozzá azzal, hogy annyi pénzt keres majd, hogy anyukája megnyithassa saját kávézóját - írja a Daily Star.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.