A sikeres modell, Bódi Sylvi nem szívesen beszél a magánéletéről, most azonban őszintén vallott arról, mi a helyzet a magánéletében.

Sylvit most minden este láthatják a nézők, ugyanis ő az egyik versenyzője a TV2-s kalandrealitynek, a Farm VIP-nak. A modell számára egyáltalán nem okoz nehézséget a fizikai munka, ugyanis vidéken él, és saját kertjében ő maga termeli meg a zöldségeit. Jól érzi magát a műsorban, ám nem csak ennek köszönheti, hogy kiegyensúlyozott.

"Korábban volt egy olyan időszak, amikor akaratomon kívül publikus volt a magánéletem, túl sok rossz tapasztalatot szereztem ebből kifolyólag."

Ma már úgy gondolom, a magánélet egy közszereplőnek is a legbensőbb ügye, ami nem tartozik a nyilvánosságra.

Boldog és jól érzi magátForrás: Instagram

"Ahogyan a családomat, szeretteimet sem mutogatom a médiában vagy a közösségi oldalaimon, úgy a szerelmi életemet sem szeretném többé kiteregetni. A nyilvánosságnak legyen elég annyi, hogy boldog vagyok és jól érzem magam" – mesélte Sylvi a Ripost7-nek.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!