"Túl sok rossz tapasztalatot szereztem" - Szerelmi életéről vallott Bódi Sylvi

Forrás: Instagram -
szerelmi élet Bódi Sylvi Bódi Sylvi szerelmi élete Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres modell, Bódi Sylvi nem szívesen beszél a magánéletéről, most azonban őszintén vallott arról, mi a helyzet a magánéletében.

Sylvit most minden este láthatják a nézők, ugyanis ő az egyik versenyzője a TV2-s kalandrealitynek, a Farm VIP-nak. A modell számára egyáltalán nem okoz nehézséget a fizikai munka, ugyanis vidéken él, és saját kertjében ő maga termeli meg a zöldségeit. Jól érzi magát a műsorban, ám nem csak ennek köszönheti, hogy kiegyensúlyozott.

"Korábban volt egy olyan időszak, amikor akaratomon kívül publikus volt a magánéletem, túl sok rossz tapasztalatot szereztem ebből kifolyólag."

Boldog és jól érzi magát Forrás: Instagram

"Ahogyan a családomat, szeretteimet sem mutogatom a médiában vagy a közösségi oldalaimon, úgy a szerelmi életemet sem szeretném többé kiteregetni. A nyilvánosságnak legyen elég annyi, hogy boldog vagyok és jól érzem magam" – mesélte Sylvi a Ripost7-nek.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.