Két tantárgyból megbukott a 18 éves Rácz Géza, másodszor járja a nyolcadik osztályt

Forrás: Youtube/Géza élete Official -
Rácz Géza fogyása évismétlés bukás Rácz Géza Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, véget ért Schobert Norbi és pártfogoltjának, Rácz Gézának kapcsolata. A kamaszfiú több mint száz kilót adott le a fitneszguru segítségével, azóta pedig kiderült, mi áll az eltávolodásuk hátterében. Az is kiderült, hogy Gézának most teljes erővel a tanulásra kell koncentrálnia. 

"Sajnos megbuktam matekból és fizikából, ezért újra kell járnom a nyolcadikat. Túl hamar gondoltam, hogy sikerült befejeznem az iskolát, hiába újságoltam boldogan, hogy idén már gimnazista leszek. Sebaj, az álmaimról nem mondok le, majd jövőre megyek középiskolába" - idézi Gézát a Bors.

Forrás: Youtube/Géza élete Official

Ha a tankönyveket nem is forgatta sokat Géza, a közösségi médiát annál aktívabban használta. A fiatal fiú az elképzelhető minden felületen posztol, követőinek elegük van a magamutogatásából.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.