Ryan Reynolds még októberben jelentette be, hogy úgy döntött: egy időre visszavonul a színészettől, most egy interjúban elmondta, miért hozta meg ezt a döntést. 

Ryan Reynolds és Blake Lively 2012-ben házasodott össze. A párnak három kislánya született: James 2014 decemberében, Inez 2016 szeptemberében, a legkisebb, Betty pedig 2019-ben látta meg a napvilágot. Mivel a házaspár mindkét tagja sikeres színész, így gyakran távol voltak az otthontól és a gyerekektől, ebből lett most Ryan Reynolds-nak elege. Októberben úgy döntött, hogy egy kis időre visszavonul a színészettől, hogy több időt tölthessen gyermekeivel - írja a People

Ryan Reynolds egy időre visszavonul a színészettől.Forrás: Getty Images/Jamie Mccarthy

Most, hogy iskolába járnak, valamennyire normális időbeosztásuk van. Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos a fejlődésükhöz, és én nagyon élvezem, hogy főállású apa lehetek. Szeretem reggel elvinni őket az iskolába, és szeretek értük menni. Szeretem, hogy van időm a kettő között arra, hogy azokra a dolgokra koncentráljak, amelyekért igazán rajongok"

- nyilatkozta a színész, aki feleségével együtt eddig felváltva forgatott, folyamatosan váltották egymást. Ryan már korábban is mondta, hogy normális életre vágyik, s úgy érzi, ez most a tökéletes alkalom arra, hogy egy kis szünetet tartson. 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!