Ryan Reynolds végre elárulta az igazságot: ezért vonult vissza a színészettől egy időre

Forrás: Getty Images/Jamie Mccarthy -
család apaság színészet szabadság Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Reynolds még októberben jelentette be, hogy úgy döntött: egy időre visszavonul a színészettől, most egy interjúban elmondta, miért hozta meg ezt a döntést. 

Ryan Reynolds és Blake Lively 2012-ben házasodott össze. A párnak három kislánya született: James 2014 decemberében, Inez 2016 szeptemberében, a legkisebb, Betty pedig 2019-ben látta meg a napvilágot. Mivel a házaspár mindkét tagja sikeres színész, így gyakran távol voltak az otthontól és a gyerekektől, ebből lett most Ryan Reynolds-nak elege. Októberben úgy döntött, hogy egy kis időre visszavonul a színészettől, hogy több időt tölthessen gyermekeivel - írja a People.

Ryan Reynolds egy időre visszavonul a színészettől. Forrás: Getty Images/Jamie Mccarthy

- nyilatkozta a színész, aki feleségével együtt eddig felváltva forgatott, folyamatosan váltották egymást. Ryan már korábban is mondta, hogy normális életre vágyik, s úgy érzi, ez most a tökéletes alkalom arra, hogy egy kis szünetet tartson.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.