Sztárok, akik egy forgatáson jöttek össze

Forrás: AFP/© Warner Bros. / De Line Pictures / DC Entertainment / DC Comics -
házasság film párkapcsolat válás sorozat szerelem magazin szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészek élete folyamatosan változik, de ezzel együtt olykor egy-egy film forgatásának az idejére hónapokon át csak ugyanazzal a stábbal és színész társaikkal találkoznak. Így aztán egyáltalán nem meglepő, hogy egy forgatás során a valóságban is beleszeretnek a sorozat vagy filmbeli partnerükbe.

A legtöbb színész egy forgatási időszakban sokkal több időt tölt a munkatársaival, mint a saját családjával; ha történetesen szingli, akkor pedig szinte egyértelmű, hogy a stáb és a színésztársai válnak az ideiglenes családjává. Egy több évadon át tartó sorozatnak köszönhetően évekig is eltarthat a közös munka. Az ekkor megélt pillanatok és a gyakori intim szituációk miatt emberileg is közel kerülnek egymáshoz a színészek, amiből előbb vagy utóbb, de a legtöbb esetben szerelem szövődik.

Több olyan sztárpárt is ismerünk, akik egy film vagy sorozat forgatása közben találták meg egymást. Természetesen azóta voltak, akik rájöttek, hogy rossz döntést hoztak, és különváltak egymástól, de vannak, akik ma is boldog pár alkotnak, és gyönyörű családdal büszkélkedhetnek.

Ashton Kutcher és Mila Kunis

mindenképpen az utóbbi tábort erősítik, ők bebizonyították, hogy valóban létezik a hollywoodi szerelem. Elsőként az Azok a 70-es évek show forgatásán találkoztak, ám ekkor Mila még szinte kislány, mindössze 14 éves volt. Igaz, hogy már ekkor is szimpatikusak voltak egymásnak, hiszen jó baráti kapcsolat alakult ki közöttük. Később komolyabbra fordult a kapcsolatuk, 2015-ben hivatalosan is összekötötték az életüket, és gyönyörű gyerekeik születtek.

Mila Kunis és Ashton Kutcher - Azok a 70-es évek show Forrás: Fox

Brad Pitt és Angelina Jolie

kapcsolata hatalmas port kavart a filmcsillagok világában. Szinte mindenki tudja, hogy 2004-ben szerettek egymásba, amikor a Mr. és Mrs. Smith című filmet forgatták. Sokáig titokban tartották a kapcsolatukat, mivel ekkor Pitt még hivatalosan Jennifer Aniston férje volt. A Jolie-Pitt szerelem azonban annyira tökéletesnek és soha el nem múlónak látszott, hogy 2014-ben kimondták a boldogító igent, majd a következő években szeretetben nevelték három saját és három örökbefogadott gyermeküket. Csak két évet töltöttek házasságban, ugyanis 2016-ban a közöttük lévő áthidalhatatlan ellentétekre hivatkozva elváltak egymástól.

Brad Pitt és Angelina Jolie - Mr. és Mrs. Smith Forrás: Collection Christophel/© Regency Enterprises / New Regency Pictures/Regency Enterprises / New Regenc

Kristen Stewartra és Robert Pattinsonra

lehetséges, hogy örökre ráégtek annak a filmnek a karakterei, aminek köszönhetően egymásba szerettek. Az Alkonyat-sorozat sztárjai öt éven át alkottak egy párt. A kapcsolat rossz véget ért, ugyanis Kristen csúnyán lebukott. A Hófehér és a vadász című film forgatásán megcsalta a szexi vámpír fiút alakító PattinsontRupert Sandersszel. Kristen később szakított Roberttel, de érdekes fordulat következett az életében, ugyanis nem egy férfivel, hanem egy nővel lépett le. A botrányos végkifejlet ellenére a hosszú évek alatt mégis sikerült kibékülniük, ma kiegyensúlyozott baráti kapcsolatban vannak, és jó szívvel gondolnak az együtt töltött évekre.

Kristen Stewart és Robert Pattinson - Alkonyat Forrás: Pro Video

Vanessa Hudgens és Zac Efron

kapcsolata egy igazi gyönyörű tini szerelem. A High School Musical forgatásán találkoztak életükben először, de mivel a filmben is szerelmespárt alakítottak, így a magánéletükben is hamar mély érzelmek alakultak ki köztük. 2006-tól egészen 2010-ig alkottak egy párt. Sokan azt hitték, hogy egy harmadik fél miatt történt a szakítás, de erről szó sincs. A fiatalok bevallották, hogy azért döntöttek a szakítás mellett, mert a kapcsolatuk ellaposodott és kiüresedett.Azóta mindketten megtalálták a számításaikat, és a mai napig jó kapcsolatban vannak.

Vanessa Hudgens és Zac Efron - High School Musical 3. Forrás: AFP

Ryan Reynolds és Blake Lively

a Zöld lámpás forgatásán szeretett egymásba. A színésznő nem tagadja, hogy Ryan azonnal levette a lábáról. 2012 szeptemberében házasodtak össze és minden jel arra utal, hogy ők tényleg megtalálták az igaz szerelmet, hiszen a mai napig együtt vannak és közösen nevelik a 2015-ben, majd 2016-ban született gyermekeiket.

Ryan Reynolds és Blake Lively - Zöld lámpás Forrás: AFP/© Warner Bros. / De Line Pictures / DC Entertainment / DC Comics

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.