Tóth Dávid, a Nagy Ő: "Ha tíz év múlva ugyanitt tartanék, azt mondanám: valami nagyon félresikerült"

Forrás: artandlens.hu/Varady Nikolett -
TV2 HOT! magazin családalapítás Tóth Dávid A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő szerelemre vágyó macsójára tucatnyi bombanő pályázik, és talán hosszú távra is tervezhetnek Tóth Dáviddal. A kajakos a HOT! magazinnak elárulta, hogy abszolút házasságpárti.

"Ezt hozom otthonról. Tíz éve azt hittem, hogy ennyi idős koromra már lesz családom. Most nem érzem, hogy 36 évesen el lennék késve, de ha egy újabb tíz év múlva még ugyanitt tartanék, akkor azt mondanám: valami nagyon félresikerült. Az a célom, hogy boldog családban éljek, tíz év múlva biztos, hogy már lesz gyerekem" – magyarázza a magazinban Dávid, aki James Bond bőrébe bújva arról is mesél, hogy kin gyakorolja az apaságot, milyen a nőideálja, sőt azt sem rejti véka alá, hogy kinek a mintáját követi.

Tóth Dávid biztos benne, hogy lesz családja Forrás: artandlens.hu/Varady Nikolett

Keressétek a friss HOT!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.