Ki gondolta volna: így nyerheted ki a citrom levét facsaró nélkül

praktika citrom hústű citromfacsaró citromlé konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő trükk kézi citromfacsaráshoz, amihez csupán egy vastagabb hústűre van szükség.

Bár elsőre feleslegesnek tűnhet a trükk, hiszen egy gyümölcsfacsaró nem tartozik a költségesebb konyhai eszközök közé, mégis, számtalan esetben előfordulhat, hogy épp nincs a közelben egy sem, pedig szükség lenne rá. Pont az ilyen helyzetekre született az alábbi praktikus megoldás, amit egy fiatal nő osztott meg a TikTokon.

@wholeapproachnutrition

I can't believe this happened! Did you guys see it? #lemontrick#lemonhack#lemonjuice#nutritionist#dailymail#learnontiktok#nutritionist

♬ Buttercup - Jack Stauber

Nincs más dolgod, mint néhyánszor meggörgetni a citromot a konyhapulton, majd egy vastagabb hústűvel megszúrni, és egy pohár felett néhány határozott mozdulattal megszúrni.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.