Az egész országot megrázta a hír, hogy Csűrös Karola életének 85. évében elhunyt. Csütörtök reggel pedig az a hír árasztotta az internetet, hogy a színésznő gondozónőjére hagyta 200 millió forintot érő lakását.

Csűrös Karola egy 200 millió forintot érő, Dunára néző, panorámás ingatlanban élt. Mivel nincs gyereke, a lakást férje, Horváth Ádám unokái örökölnék, azonban a szomszédok szerint a színésznő másképp rendelkezett és bejárónőjére hagyta az ingatlant. Először a TV2 Tények Plusz adásában szólalt meg Csűrös Karola egyik bejárónője, aki elmondta, igaz-e a hír.

Biztosan állíthatom, hogy nem én vagyok, akire ő ráhagyta volna a vagyonát" - nyilatkozta Mika Éva, aki egy másik gondozóval együtt felváltva viselte gondját a színésznőnek. A bejárónő azt is elmondta, hogy a híresztelésekkel ellentétben a színésznő jó kapcsolatot ápolt a rokonaival, akik rendszeresen látogatták őt. 

Csűrös Karola barátnője, Pásztor Erzsi is felháborodott az újságcikkeken, szerinte ugyanis Csűrös Karola nem osztotta meg terveit a ház lakóival, sőt. Véleménye szerint, ha igazak is a hírek, mindenkinek el kell fogadni a színésznő végakaratát, hogy békében nyugodhasson. 

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!