Kiderült, mi az igazság: megszólalt Csűrös Karola gondozónője a 200 milliós örökségről - Videó

Csűrös Karola örökség videó végakarat végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta a hír, hogy Csűrös Karola életének 85. évében elhunyt. Csütörtök reggel pedig az a hír árasztotta az internetet, hogy a színésznő gondozónőjére hagyta 200 millió forintot érő lakását.

Csűrös Karola egy 200 millió forintot érő, Dunára néző, panorámás ingatlanban élt. Mivel nincs gyereke, a lakást férje, Horváth Ádám unokái örökölnék, azonban a szomszédok szerint a színésznő másképp rendelkezett és bejárónőjére hagyta az ingatlant. Először a TV2 Tények Plusz adásában szólalt meg Csűrös Karola egyik bejárónője, aki elmondta, igaz-e a hír.

Csűrös Karola barátnője, Pásztor Erzsi is felháborodott az újságcikkeken, szerinte ugyanis Csűrös Karola nem osztotta meg terveit a ház lakóival, sőt. Véleménye szerint, ha igazak is a hírek, mindenkinek el kell fogadni a színésznő végakaratát, hogy békében nyugodhasson.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.