MC Hawer menyasszonya Menyasszonya vett lakást MC Hawenek MC Hawer kedvese MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár hónapja ismerte meg új kedvesét a mulatós sztár, MC Hawer és szerelme decemberben máris új otthonba költözik. A lakást ráadásul nem a zenész, hanem párja vette saját maguknak.

A népszerű zenész nem sokat vacillált, hiszen két hét ismeetség után megkérte szerelme kezét. A nő pedig azonnal igent mondott, és gyorsan össze is költöztek az énekes másfél szobás budapesti lakásába. A kuckót azonban hamar kinőtték, ezért úgy döntöttek, egy nagyobb, közös otthonban folytatják tovább az életüket.

"Új érzés, hogy nem kell eltartanom a páromat, hanem önálló egzisztenciával rendelkezik. A lakást a kedvesem vásárolta, de én választottam ki a helyet, mert praktikus okokat is figyelembe kellett vennünk" – mesélte a Bors kérdésére MC Hawer, aki boldogabb, mint valaha.

Az új otthonba csak a ruháikat kell vinniük, ugyanis teljesen bútorozott. A pár eltervezte, hogy kettesben töltik majd a karácsonyt, de lehet, hogy meglátogatja őket a hölgy fia. Közös életük újabb nagy állomása, az esküvő sem sokáig várat már magára. MC Hawer és menyasszonya január végére, február elejére tervezi a nagy napot.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.