Csollány Szilveszter koronavírusos kommentelők Szebeni István Szebeni István kifakadása Szebeni István kiosztotta a kommentelőket
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta nem érkeznek friss hírek Csollány Szilveszter állapotáról, és nem tudni, mennyire súlyos a helyzet valójában. Eközben az interneten elszabadultak az indulatok a vélhetően koronavírus miatt kórházba került olimpikon kapcsán.

Csollány ügyében többen is megszólaltak és felhívták a figyelmet arra, hogy nem szabad hitelt adni a vakcinákról terjedő álhíreknek. Miközben az olimpiai tornász vélhetően az életéért küzd, sokan támadják őt korábbi, vírustagadó posztjai miatt. Az egykori tévés műsorvezető, Szebeni István viszont megelégelte a gyűlöletáradatot.

Szebeni István durván kiosztotta a kommentelőket Forrás: Life TV

"Az élet szent. Egyszerűen nehéz szavakat találni, hogy egyeseknek sikerült beleülniük a saját bűzös mocsarukba, és abból böfögve kiokádni magukból a saját gonoszságuk minden mocskát. Miközben egy ember szinte haldoklik."

– zárja bejegyzését a tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.