Hamarosan elhagyja az országot Rácz Jenő és felesége: "Ez a legnagyobb ajándék, amit idén adhatunk egymásnak"

Gyuricza Dóra Rácz Jenő utazás terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra alig várják, hogy megszülessen kislányuk, Kamilla. A kismamáról csak úgy sugárzik a boldogság, nem győzi fogadni a bókokat közösségi oldalán, amelyekkel a rajongói elhalmozzák. 

Rácz-Gyuricza Dóra szépséges kismama, aki alig várja, hogy a karjaiban tarthassa kislányát, akit Kamillának fognak hívni.

Rácz Jenő felesége nemrég elárulta: az idén úgy döntöttek, hogy az ünnepeket nem itthon, hanem egy napfényes, tengerparti helyen töltik. Ezzel kapcsolatban a következőt tanácsolta a követőinek.

"Ha egyetlen tanácsom lehet az ünnepekre, ajándékok ide vagy oda, töltsetek minőségi időt egymással. Nálunk jó pár éve anyummal kora reggeltől vacsoraidőig a konyhában megy a sütés-főzés, karácsonyi zenék, ameddig a srácok díszítik a fát, majd ők visszaülnek a gép elé. Kész a vacsi, ajándékozunk, vacsorázunk, majd újra mindenki beül a képernyő elé, legyen ez telefon, tv, vagy számítógép. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a legnagyobb ajándék, amit idén adhatunk egymásnak a férjemmel, kicsit kitörni a megszokottból, és együtt lenni egy közös élmény és utazás során"

- árulta el a fiatal feleség.

Szexi képet posztolt Rácz Jenő várandós felesége: kivillant a melltartó

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.