Uri Geller elárulta, mikor érkeznek hozzánk az űrlények

Forrás: AFP/Valery Hache -
földönkívüliek Uri Geller űrlények Uri Geller űrlények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar származású mentalista, Uri Geller a napokban interjút adott egy brit lapnak, ahol arról beszélt, hogy biztosra veszi az űrlények érkezését. Geller ráadásul azt is tudni véli, hol jelennek meg először.

Uri Geller napokon belül ünnepli 75. születésnapját. A kanálhajlításáról ismert televíziós személyiség szerint a földönkívüliek már régóta arra készülnek, hogy kapcsolatba lépjenek az emberekkel. A mentalista szerint évek óta figyelnek minket az idegenek és végre eljött az ideje annak, hogy a Földre jöjjenek.

Pontos elképzelése van arról, hogyan érkeznek meg az idegenek Forrás: AFP/Valery Hache

"Azt nem tudom, hogy mit akarnak, de szerintem ha majd eljönnek, az pont olyan lesz, mint egy Steven Spielberg-film. Valószínűleg a Fehér Ház gyepén, vagy valami hasonló helyen szállnak majd le" – idézte Gellert a Bors.

A mentalista megnyugtatta azokat, akik félnek az űrlények támadásától. Uri szerint, ha nem lennének békések a szándékaik, akkor már rég elpusztították volna az emberiséget. Hozzátette, hogy a látogatás nem a közeljövőben, hanem 60-75 év múlva fog megtörténni és a világ legnevezetesebb pontjain bukkannak fel először, hogy bővíthessék a tudásukat.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.