Hoppá! Kiderült, hogy miből él valójában Hódi Pamela férje

Forrás: Tóth Bence/Instagram -
Hódi Pamela futball családalapítás Tóth Bence karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Bence nagy tehetségnek számított focista berkekben, 2020-ban mégis búcsút intett a profi ligának. Hódi Pamela férje Hajdú Péternek beszélt arról, hogy miből él mostanában. 

A Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban beszélt arról Tóth Bence, hogy végetért profi focista karrierje, már csak hobbiszinten futballozik Ausztriában, egy amatőr csapatnál.

Tóth Bence ma már nem a futballból él. Forrás: Tóth Bence/Instagram

- mesélte Bence Hajdú Péternek; azt is hozzátette, hogy Pamelával akkor már tervben volt a családalapítás és azt a focista időbeosztásával nem tudta volna vállalni. Ma már nem a labdarúgásból él, egy barátja cégénél helyezkedett el.

- mondta Bence, aki arról is mesélt a műsorban, hogy min ment keresztül érzelmileg, amikor rövid időre szakítottak Pamelával.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.