ByeAlex szívmelengető üzenetet tett közzé: így köszöntötte fel barátnőjét

Forrás: Instagram/byealexittvan -
barátnő szerelem ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex fülig szerelmes, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a közösségi oldalára posztolt bejegyzései: most szívmelengető üzenetben köszöntötte barátnőjét. 

ByeAlexet teljesen megváltoztatta a szerelem, olyan dolgokat is megtesz barátnőjéért, amiket ezelőtt sosem. Az énekesnek nem annyira fontos, hogy karácsonyi fényekben ússzon az otthona, barátnője kedvéért azonban feldíszítette a teraszát, most pedig egy nagyon érzelmes üzenetet tett közzé a lány születésnapja alkalmából.

ByeAlex Instagramon köszöntötte barátnőjét Forrás: Instagram/byealexittvan

"Rengeteg sok nevetést + hosszú, sikeres és egészségben teljes, pompás életet kívánok neked, drágaságom, a születésnapodon! (Meg persze az összes többi napon is!)" - írta Alex az Insta-sztorijában egy fotóhoz, amin a barátnője kezét fogja.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.