Dúlnak az indulatok a Farm VIP-ben: "Rettenetesen álszent mindenki"

Forrás: TV2 -
TV2 Farm VIP Oláh Gergő Nagy Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő csütörtök esti távozása sokakat érzékenyen érintett, ám a ma esti adásban már jókedvűen indítják a reggelt a hírességek. Noémi azonban úgy érzi, ez az önfeledt viselkedés nem őszinte a játékosok részéről, és már nincs olyan ember a csapatban, akiben bízna.

"Szerintem rettenetesen álszent mindenki, és nagyon cuki ez a nevetgélés, de utána meg valahogy egy szavazásnál hirtelen eljönnek a problémák. Nem tudom, hogy itt vannak-e még barátok, szerintem nekem egy sincs, szellemi társam nem nagyon maradt, akivel el tudnék beszélgetni" - mondta Nagy Noémi, aki korábban Bódi Szylvivel is összekülönbözött.

Farm VIP, Noémi Forrás: TV2

Kezdetét veszi ma egy új termelési feladat is, ahol magokat kell hántolniuk és olajat kell sajtolniuk a versenyzőknek, ám ez sem lesz majd zökkenőmentes. Ráadásul alig egy hét és jön a döntő, így egyre kiélezettebb lesz a küzdelem.

Farm VIP - 19:55-kor a TV2-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.