Bódi Sylvi és Nagy Noémi között nagy az ellentét a Farm VIP 2-ben. Demcsák Zsuzsa azonban nem nézte tovább tétlenül a helyzetet, leültette egymással szemben a két versenyzőt, akik őszintén elmondták a véleményüket. 

"Lányok, őszintén! Van valami pici nézeteltérés közöttetek, amit lehetett érzékelni, valahányszor találkozott a két csapat, és ti ellentétes csapatban voltatok." – kezdte Demcsák Zsuzsa.

Bódi Sylvi rögtön elmondta, mi áll a viselkedése hátterében.

"Azt gondolom, volt pár dolog, ami rosszul esett. Nyilván, hogy tökre beépült a Noémi ide, és akkor elment, és hirtelen úgy meg párszor odapörkölt nekünk így az orrunk alá. De hát betudjuk ezt annak, hogy a csapatok versenyeztek egymással, és ő nagyon 'sárga' lett, úgyhogy volt pár dolog, ami nekünk rosszul esett."

Nagy Noémi sem maradt szó nélkül, rögtön reagált a modell szavaira.

"Most mit vártatok?! Odakerültem egy újabb csapatba, egyébként akiket nagyon megszerettem. Plusz ott volt a Viki, akit úgy éreztem, hogy védenem kell. És azért azt is elmondtam, hogy nem a régi pirosakkal van a problémám, hanem ezzel az új piros csapattal, mert teljesen más lett az atmoszféra".

Bódi Sylvi elárulta, hogy pontosan mi esett neki rosszul Noémi beszólogatásai közül:

"Például a paradicsompürénél: 'Hát mi tudjuk! Annyiszor csináltuk' – mintha mi hülyék lennénk és sose csináltuk volna, úgy éreztem".

Noémi erre a következőt reagálta:

"Nem, ez nem úgy volt. Ez azzal kezdődött, hogy azt mondtad, mutassuk meg az üvegeket, mert biztos nincsen jól feltöltve".

Erre Bódi Sylvi már nem igazán tudott mit mondani. 

 

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!