Harc a Farm VIP-ben: Csúnyán egymásnak feszült Bódi Sylvi és Nagy Noémi - Videó

konfliktus Bódi Sylvi Farm VIP Nagy Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi és Nagy Noémi között nagy az ellentét a Farm VIP 2-ben. Demcsák Zsuzsa azonban nem nézte tovább tétlenül a helyzetet, leültette egymással szemben a két versenyzőt, akik őszintén elmondták a véleményüket. 

"Lányok, őszintén! Van valami pici nézeteltérés közöttetek, amit lehetett érzékelni, valahányszor találkozott a két csapat, és ti ellentétes csapatban voltatok." – kezdte Demcsák Zsuzsa.

Bódi Sylvi rögtön elmondta, mi áll a viselkedése hátterében.

"Azt gondolom, volt pár dolog, ami rosszul esett. Nyilván, hogy tökre beépült a Noémi ide, és akkor elment, és hirtelen úgy meg párszor odapörkölt nekünk így az orrunk alá. De hát betudjuk ezt annak, hogy a csapatok versenyeztek egymással, és ő nagyon 'sárga' lett, úgyhogy volt pár dolog, ami nekünk rosszul esett."

Nagy Noémi sem maradt szó nélkül, rögtön reagált a modell szavaira.

"Most mit vártatok?! Odakerültem egy újabb csapatba, egyébként akiket nagyon megszerettem. Plusz ott volt a Viki, akit úgy éreztem, hogy védenem kell. És azért azt is elmondtam, hogy nem a régi pirosakkal van a problémám, hanem ezzel az új piros csapattal, mert teljesen más lett az atmoszféra".

Bódi Sylvi elárulta, hogy pontosan mi esett neki rosszul Noémi beszólogatásai közül:

"Például a paradicsompürénél: 'Hát mi tudjuk! Annyiszor csináltuk' – mintha mi hülyék lennénk és sose csináltuk volna, úgy éreztem".

Noémi erre a következőt reagálta:

"Nem, ez nem úgy volt. Ez azzal kezdődött, hogy azt mondtad, mutassuk meg az üvegeket, mert biztos nincsen jól feltöltve".

Erre Bódi Sylvi már nem igazán tudott mit mondani.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.