Előadás előtt tudta meg a Jászai Mari-díjas színésznő, hogy meghalt az édesanyja

anyaság Szűcs Nelli gyerekvállalás gyerekvállalás színésznőként anyaság a karrier helyett Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Nelli nyolc éve a Nemzeti Színház tagja. A színésznő jövő tavasszal ünnepli majd ötvenedik születésnapját, azonban még ma is korát meghazudtoló lendülettel, fiatalos energiával él és alkot a színpadon.

A Jászai Mari-díjas színésznő a Life.hu-nak adott exkluzív interjút, amiben elmeséli, hogy sosem volt kérdés számára, hogy anya szeretne lenne. Színésznők esetében mindig komoly kérdés a gyerekvállalás, ugyanis hosszú hónapokig nem tudnak színpadra lépni és sokan féltik a karrierjüket. Nelli úgy érzi, rengeteget kapott azáltal, hogy anya lett.

A férjével, a szintén színész Trill Zsolttal több mint harminc éve ismerik egymást, és két felnőtt gyermekük van. Sok áldozattal járt, hogy egyszerre helyt tudjon állni nőként, anyaként, feleségként és színésznőként is az életben, de ő mindent örömmel tett vagy adott. Még a legnehezebb pillanatokban is a közönséget helyezte maga elé.

Az egyik előadását úgy játszotta végig, hogy nem sokkal a színpadra lépés előtt tudta meg, hogy meghalt szeretett édesanyja. Szűcs Nelli további érdekességeket mesél a lenti videóban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.