Annabella mindent bevetett Tóth Dávidnál: "Nem unatkoznánk... kis Dávidokat csinálnánk"

videó szerelem Tóth Dávid A Nagy Ő erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fináléhoz érkezett A Nagy Ő című műsor. Tóth Dávidnak ma döntenie kell, ki lesz a szíve választottja, Annabella vagy Laura, de előtte még álomrandira vitte a lányokat. 

Tóth Dávid nincs könnyű helyzetben a TV2 A Nagy Ő című műsorában. Tegnap már meghozta a fájdalmas döntést és Fannit küldte haza, ma pedig döntenie kell Annabella és Laura között. Az egykori ezüstérmes olimpiai bajnok Szlovéniába vitte álomrandira a két lányt, hogy könnyebben tudjon dönteni közöttük. Itt már nincs helye finomkodásnak, a lányok mindent bevetettek.

Annabellát vitorlás randira hívta Dávid, amikor viccesen felvetette, mi lenne, ha egy lakatlan szigeten kötnének ki. Annabella rögtön rávágta, hogy cseppet sem bánná, mert akkor végre tényleg kettesben lehetnének. És hogy mivel töltenék az időt a lakatlan szigeten?

- válaszolta nevetve a lány, aki a kezdetektől fogva elvarázsolta Dávidot.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.