szerelmi vallomás Shane Tusup szerelmi vallomása Shane Tusup és Szabó Zsófi Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta pletykálták, de csak az elmúlt hónapokban álltak a nyilvánosság elé. Szabó Zsófi és Shane Tusup csak úgy ragyognak a boldogságtól, amióta felvállalták a kapcsolatukat.

Zsófi és Shane kapcsolatának nincs, aki ne örülne, hiszen láthatóan boldogok, és a két fiatalt mintha a sors is egymásnak teremtette volna. A fő kritikus, Shane édesanyja is ódákat zeng fia választottjáról. Nemrég sor került az anya és a lány találkozójára, ami nagyon jól sikerült.

A pár első karácsonya is remek hangulatban telt, sőt, Shane az interneten is szerelmet vallott Zsófinak. Az úszóedző egy közös képpel és csupán pár szóval fejezte ki érzéseit, de láthatóan tényleg dúl a szerelem. A kommentelők sem győzik eléggé dicsérni Zsófit és Shane-t, rengeteg pozitív üzenetet kapnak a követőiktől is.

– írja az egyik hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.