A Jóban Rosszban Pongrácz doktora civil munkát vállalt a sorozat befejezése után

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
civil búcsú színház Gazdag Tibor Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gazdag Tibor 16 éven keresztül volt szerves része a sorozatnak, az emberek kórházigazgatóként ismerhették meg. A színjátszás mellett egyéb elfoglaltsága is van a színésznek. 

A nyáron derült ki, hogy 16 év után befejeződik az egyik legrégebbi magyar szappanopera, a Jóban Rosszban. A népszerű teleregény azonban egy ideig még biztosan látható lesz a tévében.

Gazdag Tibor a sorozat oszlopos tagja volt, a sorozat első részétől az utolsóig része volt az emberek hétköznapjainak. Most, a Jóban Rosszban befejezése után színházban is dolgozik majd, de emellett civil munkája is lesz.

Gazdag Tibor Forrás: Zsigmond László/Life.hu

"Végeztünk a sorozattal. Nyáron felvettük az utolsó részt, mostanra már olyan nekem Jóban Rosszban, mintha száz éve történt volna. Mindig is szép emlékként gondolok majd vissza rá. Gondolkodtam azon is, hogy visszatérnék-e Pongrácz Péter szerepébe, de egy folyóba nem lehet kétszer belelépni. Nem volna ugyanolyan. Amikor vége lett a sorozatnak, kicsit hátradőltem. Volt egy pihenéssel töltött hónapom, de hát pénzből élünk mindannyian, így vissza kellett térnem a színház világába.

Jelenleg több színházban is dolgozom. Próbáljuk a Vesztegzár a Grand Hotelben című darabot is például, de emellett egy polgári munkám is van. Nagyon civil.

Egy ellenőrző cégnél dolgozom. Megkockáztatom, hogy kevesebb szabadidőm lett, mióta véget ért a sorozat forgatása" – mondta a színész a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.