Szokatlan fotóval lepte meg rajongóit Palya Bea. A népszerű énekesnő ráadásul egy különleges kihívás elfogadására biztatja követőit, amivel szerinte könnyen át lehet vészelni a hideg hónapokat.

Sokak számára okoz kellemetlenséget a decemberben beköszöntő hideg idő. A csúszós utak, a metsző hideg szél és a nyirkos időjárás miatt a tél nem mindenki kedvence, azonban minden bosszúsággal meg lehet küzdeni. Ezt vallja Palya Bea, aki szerint ha befogadjuk a hideget, akkor könnyen átvészelhetjük a telet.

30 napos kihívást is indított, hogy segítse fázós rajongóit

Fázol sokszor, úgy érzed, a hideg elleni harcban erőtlen vagy, és hogy el kell zárnod magad a környezet hatásai elől?

"A januári kihívásban a célod - ha ezt elfogadod - , hogy a következő 4 hétben magadévá tedd és használni kezdd a hideggel való együttműködés 4 alappillérét: 1. a szemléletmód-váltást, hogy a tested belülről fűthet téged, és hogy a hideg jó baráttá válhat 2. a Wim Hof-féle légzéstechnikát 3. a hideggel való konkrét gyakorlást, a fokozatosság elvét szigorúan betartva, 4. a téli tájjal való egyesülés felemelő élményét - ezért megszűnik benned a harc, erősnek és szabadnak érzed magad, és télen is szabadon élvezed a természet ajándékait" – írta közösségi oldalára egy fotó kíséretében, amin meztelen felsőtesttel látható a havas tájban.