"Nem hagyhatsz csak úgy itt" - Pokorny Lia megrendülten búcsúzik Babicsek Bernáttól

Forrás: Jóban Rosszban/Instagram -
gyász Babicsek Bernát halála Pokorny Lia Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január elsején lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat Solymáron. A bejelentéskor még senki sem gondolta, hogy a népszerű énekes-színész, Babicsek Bernát a tragédia áldozata.

Szilveszter előestéjén még fergetes bulit csapott a színpadon Babicsek Bernát. A fiatal előadóművészt sokan ismerhették, mivel olyan sorozatokban játszott mint a Szeress most!, a Barátok közt vagy a Jóban Rosszban. Bernát az utóbbi időben azonban elsősorban a színpadon élt, játszott és zenélt a közönség legnagyobb örömére.

Szoros barátság fűzte a szintén népszerű színésznőhöz, Pokorny Liához, akivel december 30-án este a Liason című előadásban közösen léptek színpadra. A színésznő megrendülten írt saját közösségi oldalára kollégájáról, barátjáról.

Édesanyja talált rá Babicsek Bernát holttestére

"Életem végéig kísérteni fog a pillanat." A szilveszter csendesen telt, a szülők akkor kezdtek aggódni, amikor fiúk nem vette fel a telefont, ekkor úgy döntöttek, elmennek a házához.

"Te a részem, a kollégám, a barátom vagy – nem hagyhatsz csak úgy itt. Nem vagyok hajlandó ezt tudomásul venni. Ezért megyünk tovább – Veled. Ebből nem engedek. Te az vagy, aki örökké él, és általad a zene és a Liaison. Várlak ebédre holnap! Aztán kedden. Szerdán is. Hozd a harmonikát! Ölellek, ne késs, kihűl a tökfőzelékem, amit tudod, csak Neked főzök" – zárta sorait Lia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.