Michael Schumacher születésnapi köszöntő Mick Schumacher apa-fiú születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumachert, a hétszeres Forma-1-es világbajnokot 2013-ban érte tragikus kimenetelű síbaleset. Sokak példaképe azóta valószínűleg kómában van, bár sokat nem tudunk az állapotáról.

Az egész világ figyelemmel követi Michael Schumacher sorsát és egy emberként szurkol azért, hogy a hétszeres Forma 1-es világbajnok egyszer felépüljön. Állapotáról sokat nem tudni, a család ugyanis a végletekig őrzi a magánéletét és nem oszt meg semmit a nyilvánossággal a világklasszis sportoló állapotáról.

Schumacher tegnap, azaz január 3-án töltötte be 53. életévét és ennek tiszteletére fia, Mick Schumacher egy édesapjával közös képet osztott meg Instagram-oldalán. A fotó mellé a következőt írta:

"Boldog Szülinapot, Apa! ❤️

Ezek a napok mindig is fontosak voltak a motorsport iránti növekvő szenvedélyem szempontjából, és a mai napig kihatnak rá. Hálás vagyok minden tapasztalatért, amit tőled kaptam, és izgatott vagyok, hogy a jövőben újabbakat szerezhetek."

Mick Schumacher édesapja nyomdokaiba lépett és a tavalyi évtől már neki is szurkolhatunk a Forma-1-es versenyeken. Sőt, a legvadabb összeesküvés-elméletek szerint ő tehet arról, hogy Hamilton az utolsó pillanatban elveszítette a világbajnokságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.