Eddig soha nem látott fotó került elő Michael Schumacherről - nem hiszed el, kivel szerepel rajta

fotó bébi nosztalgia Max Verstappen Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy fotó, amin a hétszeres Forma-1-es bajnok, Michael Schumacher és a még pelenkás Max Verstappen szerepel. Az újdonsült F1-es bajnok Schumacher ölében pózol a kamerának.

Max Verstappen édesanyja, Sophie Kumpen osztotta meg a nyilvánossággal azt a családi fotót, amin gyermeke, Max Verstappen a fiatal Michael Schumacher ölében ücsörög. Ez azonban nem meglepő, hiszen a Max Verstappenből versenyzőt nevelő édesapa, Jos 1994-ben Schumacher csapattársa volt a Benettonnál, később barátok is lettek, akik a versenyhétvégéken kívül is összejártak.

"Ez itt Max Schumacherrel. Igen, időnként együtt mentünk nyaralni velük. Michael mindig nagyon kedves volt Maxszal"

– mesélte a korábban versenyszerűen gokartozó anyuka a képről.

A fotón Schumacher egy kerti fotelben mosolyog, ölében két kisgyerekkel. Verstappen a kép jobb oldalán látható, a másik gyerek feltehetően Schumacher lánya, Gina Maria, aki Max Verstappennel egy évben, 1997-ben született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.