Fehér Holló a Farm VIP műsor megnyerése utáni terveiről beszélt, kemény véleményt fogalmazott meg.

Fehér Holló nyerte meg a Farm VIP második évadát. A műsorban már említette, hogy nehéz körülmények között nőtt fel, ezért, amikor a játék során lehetősége volt rá, a fődíjból eltett egymillió forintot. Az így már 12 millióra rúgó főnyereményével kapcsolatban elmondta, nem tervezi elkölteni, inkább jövője megalapozására, zenei karrierjének építésére fogja felhasználni.

Fehér HollóForrás: TV2

Most a Story magazinnak adott interjút, melyben elmondta, szerinte minden művésznek szüksége van arra, hogy jelen legyen a médiában.

"Sokan eltűnnek a süllyesztőbe, mert civilek a színpadon, nekem viszont helyem van a szakmában, mert az égiek is a színpadra teremtettek. Az nem egy talentum, ha valaki el tud énekelni egy dalt. Ahhoz kiállás, kisugárzás is kell, ha pedig nincs, akkor az illető menjen el karaokézni egy bárba, vagy haknizzon a kisújszállási kolbászfesztiválon. Nekem sajátos elképzelésem van a világról, a zenéről, az alkotásról. Híres akarok lenni, de nem egy hitvány celeb, aki általános iskolai végzettséggel, nulla produktummal parádézik a tévében."