Judy egész családja elkapta a koronavírust - elmondta, hogy érzik magukat

Forrás: Judy/Instagram -
Judy betegség járvány karantén koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy és családja már másodszorra kapták el a koronavírust. Szerencsére és egyelőre nincsenek súlyos tüneteik.

Judy még január elsején érezte, hogy valami nincs rendben, de akkor még nem gondolta, hogy koronavírusról van szó, hiszen már két védőoltáson túl van. Az énekesnő a biztonság kedvéért teszteltette magát és családját, ekkor derült ki, hogy elkapták a koronavírust.

"Először a zenésztársamnak lett pozitív a tesztje, és miután egy autóban utazunk a fellépések alkalmával, nem volt kérdés, hogy én is megvizsgáltatom magam. Január elsején már erős torokfájdalomra ébredtem, a teszt igazolta, a családommal megfertőződtünk" – mesélte a Borsnak Judy. Hozzátette, hogy először eszébe sem jutott, hogy koronavírusos lehet, hiszen szeptemberben kapta meg az első, decemberben pedig a második oltását. Szerencsére súlyos tünetek nem jelentkeztek náluk.

Judy Forrás: Judy/Instagram

"Majának az első két napban hőemelkedése volt, sokat aludt, nekem a köhögésnél és egy minimális mellkasfájdalomnál más nem jelentkezett. Hármónk közül Balázs betegedett most le a legjobban, ő még mindig nyomja az ágyat. Az a legmeglepőbb az egészben, hogy a kislányom és a férjem három hónappal ezelőtt volt covidos, én pedig tavaly év elején estem át rajta, és most újra elkaptuk. Sok szörnyűséget lehet hallani, bizonyára az oltásnak köszönhetően viseltük jól a betegséget. De a helyzet ellenére jól vagyunk. Pénteken kell mennünk újabb tesztelése, remélhetőleg azt követően véget ér a karantén számunkra" – mondta érdeklődésünkre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.