"Nyár végére nektek vége lesz" - Durva beszólást kapott Tücsi és férje, Sofron István

Forrás: Tücsi/Instagram -
Tücsi házasság párkapcsolat Claudia Aryee Sofron István szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi és Sofi jelenleg távkapcsolatban élnek, a jégkorongozó ugyanis ősszel a Csíkszereda csapatához igazolt.

Sofron István még szeptemberben költözött Erdélybe, Tücsi akkor így írt életük új fejezetéről:

"Ismét új fejezetet nyitunk. Csomagolunk, távkapcsolatban tartjuk egymásban a lelket, utazunk a Csíki havasokba, szurkolunk a hazai meccseken, újra remegő pocakkal várjuk a következő találkozást. Biztosan sírunk is majd, kétségbe vonjuk a döntésünket, de egy egészen biztos: egy irányba megyünk. Mukicsalád együtt, mindenen át. Szeretlek"

Az elmúlt hónapokban amikor csak tudnak, találkoznak, és egyesítik a családot, mindemellett pedig azon vannak, hogy kislányuk, Nara minél több időt töltsön imádott édesapjával. Az influencer és műsorvezető rendszeresen posztol közös fotókat és videókat közösségi oldalára, sőt, vlogol is családjukról, így bárki nyomon követheti életüket.

A minap Tücsi egy közös fotót posztolt férjével, és ezt írta mellé:

A csodás gyerekkor valóban egyenlő a folyton fáradt szülőkkel? Esténként Ti is kipurcanva zuhantok egymás mellé egy hosszú nap után? A munka mellett a legfontosabb nekünk, hogy sok maradandó élménnyel gazdagodjunk, Narával közösen fedezzük fel újra a világot. Ennek következtében ilyenkor, amikor lefekszik, eldőlünk, mint két krumpliszsák... Sokszor ilyenkor még a laptop is előkerül, mert a kötelesség az kötelesség.

A kérdésre természetesen több válasz is érkezett, és bár a követők nagyrésze segítő szándékkal osztotta meg saját tapasztalatait, akadt, akinek más jutott eszébe Tücsi segítségkérő posztjáról.

-írta a hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.