Bella Hadid több modellel egyetemben hagyta ott a Victoria's Secretet, miután a sajtó a vezetők zaklatási botrányaitól volt hangos. A modellek közül többen bevallották, hogy karrierjük során kizsákmányolva és megszégyenítve érezték magukat.

A márka Ed Razek és Lex Wexner menesztése után úgy döntött, arculatot váltanak, és teret adnak a hétköznapi testalkatú nőknek is, szemben azzal, hogy korábban csak csontsovány modelleket alkalmaztak. Nemrég Bella Hadid is elmondta az E! Newsnak, hogy visszatér az angyalok közé.

Bella HadidForrás: instagram.com/bellahadid/

"Abban is felismertem a fejlődésemet, hogy egy olyan környezetben, ahol korábban erőtlennek éreztem magam, most erős és bátor lehetek. Nem tudom, az emberek megértik-e, mennyire kényelmetlen tud lenni egy fehérnemű reklám forgatása, nagyon nem komfortos. Szóval szerintem az a helyzet a Victoria's Secrettel, hogy tényleg nagyon odafigyelnek ránk. Ráadásul elmúltak azok az idők, amikor megkérdezték, hogy „nos, mi az elképzelés arról, hogy milyennek kell lennie egy nőnek?" egy férfi szemszögéből" – mondta Bella Hadid.