Bella Hadid visszatért a Victoria Secrethez: "Elmúltak azok az idők"

Forrás: instagram.com/bellahadid/ -
modell Victoria's Secret Bella Hadid botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bella Hadid több modellel egyetemben hagyta ott a Victoria's Secretet, miután a sajtó a vezetők zaklatási botrányaitól volt hangos. A modellek közül többen bevallották, hogy karrierjük során kizsákmányolva és megszégyenítve érezték magukat.

A márka Ed Razek és Lex Wexner menesztése után úgy döntött, arculatot váltanak, és teret adnak a hétköznapi testalkatú nőknek is, szemben azzal, hogy korábban csak csontsovány modelleket alkalmaztak. Nemrég Bella Hadid is elmondta az E! Newsnak, hogy visszatér az angyalok közé.

Bella Hadid Forrás: instagram.com/bellahadid/

"Abban is felismertem a fejlődésemet, hogy egy olyan környezetben, ahol korábban erőtlennek éreztem magam, most erős és bátor lehetek. Nem tudom, az emberek megértik-e, mennyire kényelmetlen tud lenni egy fehérnemű reklám forgatása, nagyon nem komfortos. Szóval szerintem az a helyzet a Victoria's Secrettel, hogy tényleg nagyon odafigyelnek ránk.

Ráadásul elmúltak azok az idők, amikor megkérdezték, hogy „nos, mi az elképzelés arról, hogy milyennek kell lennie egy nőnek?" egy férfi szemszögéből"

– mondta Bella Hadid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.