A poklok poklát élte át a Victoria's Secret egyik modellje: minden a mellméretével kezdődött

Victorias Secret celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bridget Malcolm, a Victoria's Secret egykori modellje Instagramon számolt be a modellkedés során szerzett tapasztalatairól. A fiatal lány a videóban részletesen beszámol arról, hogy anorexiás lett, később pedig poszttraumás stressz szindrómája alakult ki nála.

A modell elmondása alapján 2017-ben nem léphetett kifutóra, mert nagyobb melltartóméretre volt szüksége, mint korábban. Mielőtt betöltötte volna a 18. életévét, azelőtt pedig jóval idősebb férfiak próbáltak a bizalmába férkőzni, és többször vált szexuális zaklatás áldozatává.

Állítása szerint az ügynöke vette rá az akkor még kiskorú lányt, hogy kokainozzon, ha le akar fogyni. A modell három éve idegösszeroppansát kapott, egy évig pedig pánikrohamokkal küzdött. Mára azonban végre elmondhatja magáról, hogy két éve józan és kigyógyulóban van az étkezési zavaraiból - írja a BuzzFeed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.