Fiatalabb színésznő miatt hagyhatta ott feleségét Jason Momoa

Forrás: AFP/Nick Agro -
házasság válás Lisa Bonet Jason Momoa válása Trónok harca Emilia Clarke Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett, hogy a közösségi oldalán jelentette be válásának hírét a sármos színész, Jason Momoa. A sztár és felesége 17 év után külön utakon folytatják.

Alig tértek magukhoz a rajongók, máris felütötte a fejét a pletyka, miszerint egy harmadik fél miatt ért véget az Aquaman főszereplőjének házassága Lisa Bonettel. Egyesek tudni vélik, hogy Jason nem akárkiért, hanem fiatalabb kollégájáért hagyta ott fiatalkori szerelmét, gyermekei anyját.

Emilia és Jason régről ismerik egymást Forrás: HBO

A kommentelők szerint Emilia Clarke a kidolgozott testű színész új szerelme. Jason Momoa évekkel ezelőtt már együtt dolgozott Emiliával, méghozzá a Trónok harcában, ahol egy szerelmespárt alakítottak. A rajongók bizonyítékot is találtak a vad pletykához, mégpedig a sorozat egyik visszatérő mondatát.

A Trónok harcában Jason karaktere úgy vallott szerelmet az Emilia Clarke játszotta Daenerysnek, hogy "életem Holdjának" nevezte a lányt. Jason pedig egy Hold képét osztotta meg a válását bejelentő posztban – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.