Hódi Pamela hajszíne Hódi Pamela haj hajfestés hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert szőkeség egy percig sem pihen, és valami mindig történik körülötte. Most azzal sokkolta követőit, hogy szinte teljesen átalakult. Sokan elsőre fel sem ismerték.

Hódi Pamelát szőkeként ismerte meg az ország, ő azonban most úgy döntött, hogy változtat. Megvált szőke fürtjeitől és teljesen új hajszínnel köszöntötte a 2022-es esztendőt. A választása egy hamvas barna színre esett, amiért egyenesen odáig vannak a követői. Vannak, akik szerint tíz évet is letagadhatna, annyira megfiatalította a változás.

Szőkén ismerte meg az ország Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Pamela új frizurájának színe olyan sok kommentelő tetszését elnyerte, hogy valóságos harc indult azért, hogy megtudják, mi az árnyalat pontos neve. A kép alá csak úgy záporoznak a kíváncsi kommentek, és néhány fodrász megpróbálta megfejteni, hányféle színből is keverhették ki végül a sztár új hajszínét.

A fotót ide kattintva nézhetitek meg.

Lezárult Hódi Pamela és Berki Krisztián gyermekelhelyezési perehttps://www.life.hu/hirek/20211210-lezarult-hodi-pamela-es-berki-krisztian-pere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.