Néhány héttel ezelőtt jelentette be Kulcsár Edina és férje, Csuti, hogy szakítanak és külön utakon folytatják tovább. Pár nap múlva azonban robbant a bomba, ugyanis a szépségkirálynő elárulta: beleszeretett egy másik férfiba. A különválás után Csutit támogatják a barátai, akikkel sok időt tölt mostanság.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága sokáig tündérmesébe illőnek tűnt, ám hamar kiderült, hogy a valóság egészen más. Először a Nyerő páros című műsorban vallottak arról, hogy hosszú ideje küzdenek egymásért és a házasságukért, ugyanis elmentek egymás mellett. Január 14-én aztán a közösségi médiában is bejelentették, hogy hiába próbálták egy éven át megmenteni kapcsolatukat, nem sikerült, így a válás mellett döntöttek.

Alig három nappal később Edina közlése mindenkit letaglózott, amikor szintén közösségi oldalán bejelentette, hogy már rég nincs együtt férjével, ellenben szerelmes, és megtalálta azt a férfit, akire mindig vágyott. Új pasija nem más, mint a zenész G.w.M., aki már korábban elhagyta gyermekei anyját.

Szabó András Csuti Curtisszel töltötte az estétForrás: LifeTV

Csuti azonban igyekszik előre tekinteni, és minden szabaidejét hasznosan tölteni. A barátok sem hagyják cserben, legutóbb Kucsera Gáborral látogattak el a Széchenyi fürdőbe, a minap pedig Curtis autójában tűnt fel a kétgyermekes apuka.

A találkozóról a rapper töltött fel egy rövid videót az Instagram-sztorijában, ami 24 óráig volt elérhető. 

"Csutimat az elmúlt időben annyi stressz érte, hogy gondoltam, jót fog tenni neki egy kis fényterápia. Szeretlek, fivérem" – írta Curtis, aki lila fényekkel tarkított autójára utalt,  mivel ő nagy Újpest-drukker, míg Csuti köztudottan a Ferencvárosért rajong.