Drámai! Új szerelme gyermekét várja a magyar színésznő, aki egykor bántalmazó kapcsolatban élt

Forrás: Sebestyén Katja/Instagram -
terhesség házasság Sebestyén Katja bántalmazó kapcsolat szerelem bántalmazás exférj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló dolgokat árult el házasságáról a népszerű énekesnő, aki bármelyik pillanatban életet adhat gyermekének.

A Sztárban sztár leszek!-ben tűnt fel Sebestyén Katja, akit sokan a szívükbe zártak. Az énekesnő másfél éve alkot egy párt mostani férjével, azonban jóval régebb óta ismerik már egymást. Előző házassága nem új szerelme miatt ment tönkre. Állítása szerint már jóval hamarabb megérezte, hogy vége a kapcsolatának.

Új férje mellett találta meg a boldogságot, és végre újra nőnek érzi magát Forrás: Sebestyén Katja/Instagram

"Valamikor az ember úgy él egy bántalmazó kapcsolatban, hogy a lelke sérül. Én nem voltam nő mellette. Olyan mondatokat kaptam, hogy egy idő után elhittem, nem vagyok ember és nemtelen vagyok. Viszont itt van az én Petim, aki mellett igazi nőnek érzem magam. Ilyen tisztelettel és szeretettel még senki nem bánt velem" – mesélte a Borsnak boldogan Katja.

Az énekesnőbe új férje öntött lelket, mellette érzi biztonságban magát, hamarosan pedig megszületik első közös gyermekük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.