Eladásra kínálják a luxusvillát, amelyben brutálisan kivégezték a terhes színésznőt

gyilkosság luxusvilla Sharon Tate Beverly Hills Charles Manson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
85 millió dollárért, azaz több mint 27 milliárd forintért árulják Beverly Hills-ben azt a luxusvillát, amely bár pazar tulajdonságai vannak, egy brutális gyilkosság helyszíne volt korábban. 

A több mint 27 milliárd forintot értő luxusvilla Beverly Hills egyik legnépszerűbb részén található, kilenc hálószobával és tizennyolc fürdőszobával rendelkezik.

Az ingatlan azonban egy borzalmas gyilkosság helyszíne volt korábban, ugyanis 1969-ben brutális kegyetlenséggel itt gyilkolták meg Roman Polanski várandós feleségét, a gyönyörű színésznőt, Sharon Tate-et. A kegyetlen mészárlás Charles Manson híres hollywoodi szektavezér nevéhez köthető, akinek a hívei a vezérük parancsára kivégeztek mindenkit, akik akkor a Cielo Drive 10050 szám alatt tartózkodtak.

Sharon Tate férje, Roman Polański éppen új filmjének forgatásán volt Londonban, feleségével a pár egyik legjobb barátja Jay Sebring, Polański lengyel barátja, Woytek Frykowski és Abigail Folger volt a végzetes estén. Charles Manson Susan Atkinst, Patricia Krenwinkelt és Charles „Tex" Watsont küldte a házhoz.

A kegyetlen mészárlás Charles Manson híres hollywoodi szektavezér nevéhez köthető Forrás: AFP/Ho

Az első, akit könyörtelenül kivégeztek, Jay Sebring volt (Sharon korábbi kedvese), akit Watson közvetlen közelről lelőtt, majd a fegyverrel szétverte a férfi fejét, pedig csak annyit kért, hogy bánjanak óvatosan a terhes Sharonnal. Frykowski és Folger megpróbált harcba szállni a fiatalokkal, ám mindkettőjükkel több késszúrás és fegyverlövés végzett. Legutoljára Sharon Tate maradt, aki sokkos állapotba kerülhetett, végig látta és hallotta, ahogy vendégeit lemészárolják. Hiába könyörgött születendő gyermeke életéért - írja a Daily Star.

"Ide figyelj, te ku**a, nincs kegyelem a számodra. Meg fogsz halni, és a legjobb, ha beletörődsz ebbe"

– mondta Atkins, majd Watsonnal együtt halálra szurkálta a terhes nőt a gyermekével együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.