Berki Krisztián elmondta az igazságot Kulcsár Edináról: ez történt kettejük között valójában

Mokka Kulcsár Edina gyengéd szálak Szabó András Csuti szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, a HOT! magazin utánajárt egy régóta keringő pletykának, miszerint Berki Krisztián és Kulcsár Edina évekkel ezelőtt Barcelonában nagyon is közel kerültek egymáshoz.

Berki Krisztián ma reggel a Mokkában beszélt arról, mi az igazság arról, hogy Edinával korábban igen közel kerültek egymáshoz. Sőt, a gyengéd szálakat is megcáfolta a celeb, hiszen abban az időszakban Edinának volt párja, ő pedig akkor szakított Pamelával.

Elmondta, hogy ők ketten sosem voltak egy pár, de több műsorban is szerepeltek együtt, amelyek során nagyon megkedvelte Edinát, szerinte ő egy nagyon korrekt és rendes lány. Hozzátette, hogy azt viszont nagyon szeretné, ha Edináék befejeznék ezt a dolgot a magánéletükkel kapcsolatban, mert ebből csak sárdobálás lesz később.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.