Borzalmas tetoválások, amelyeket már a sztárok is megbántak

sztárok borzalmas magazin tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tetoválás olyan dolog, amit kétszer is átgondol az ember, mielőtt magára varratja, hiszen az egy életen át ott marad, vagy nagy fájdalmak árán lehet csak eltávolíttatni. A következő sztárok nem biztos, hogy bármennyit is gondolkoztak, mielőtt ezeket a borzalmas tetoválásokat magukra tetováltatták. 

Ryan Cabrera

Általában az emberek olyan tetoválást választanak, amelyhez valamilyen érzelmi szálon tudnak kapcsolódni. De mi van akkor, ha nem te választod ki a tetoválásodat?

Ryan Cabrera amerikai énekes előszeretettel játszik a barátaival tetkórulettet. A játék lényege elég egyszerű, bekötik egymás szemét a játékosok, és választanak egymásnak tetoválásokat. A viselője csak azt mondhatja meg, hogy hová varrják a mintát, de a végeredményt csak a remekmű elkészülte után látja, miután leveszi a szemkötőt.

Ryan egy ilyen játék következtében kapta a jobb vádlijára Ryan Gosling portréját, amelyre állítása szerint nagyon büszke. A tetoválások Bentleyének tartja. Azért óvatosan ezzel a játékkal, nem biztos, hogy mindenki ilyen boldogan távozik a tetoválószékből.

Ryan Cabrera egy játék következtében kapta a jobb vádlijára Ryan Gosling portréját Forrás: Getty Images/2020 Michael Tran/Michael Tran, Instagram/Ryan Cabrera

Ryan Gosling

Ha már valakinek a testén az ő arcképe virít, akkor folytassuk vele a sort. A színésznek van a bal karján egy saját készítésű tetoválása, amelyről ő maga úgy nyilatkozott : „Az egyik tetoválásom állítólag egy szörnyeteg keze, amely véres szívet ejt, de én magam csináltam egy otthoni tetováló készlettel, tehát úgy néz ki, mint egy kaktusz". Úgy tűnik, Gosling elfogadta és szereti a kaktuszszerű tetoválását. Óvatosan az otthoni tetoválásokkal!

Ryan Goslingnak a bal karján van egy saját készítésű tetoválása Forrás: Getty Images/WireImage/2014 Venturelli/Venturelli

Chris Brown

Az amerikai énekesnek a Rihannával való botrányos szakítása után lett egy igen félreérthető tetoválása nyakának a jobb oldalán. Az alkotás ránézésre egy nőt ábrázol összeverve, aki akár Rihanna is lehet. Az énekes állítása szerint viszont ez egy cukorkoponya, amely a mexikói halottak napjának ünnepléséhez kapcsolódik, és ez amúgy egy MAC kozmetikai dizájn, amelyet korábban látott. Tehát nem Rihannáról,vagy egy bántalmazott nőről van szó, ahogyan azt egyesek találgatják. Mára a nyaka körbe van varrva, így ez a tetoválás nem tűnik ki a többi közül.

Chris Brown állítása szerint ez egy cukorkoponya, amely a mexikói halottak napjának ünnepléséhez kapcsolódik Forrás: WireImage/2015 Steve Granitz/Steve Granitz

Jennifer Lawrence

A színésznő az Éhezők Viadala színészeivel megegyezett, hogy együtt csináltatnak tetoválást. De amíg ő bement elsőként, addig Liam Hemsworth és Josh Hutcherson kihátráltak. A színésznő egyáltalán nem akart tetoválást, ezért a heg szín mellett döntött, a minta pedig a víz vegyjele lett volna, ha nem rontják el, mivel a kettest nem alulra, hanem felülre varrták neki. Amikor megtudta, hogy elrontották a tetoválását, akkor csak annyit mondott viccesen: „Nem jártam iskolába, én egy műveletlen idióta vagyok." Amúgy az alkotással arra szerette volna magát ösztönözni, hogy minél többet igyon.

Jennifer Lawrence egyáltalán nem akart tetoválást, ezért a hegszín mellett döntött Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Jeff Spicer, Getty Images/2015 Getty Images/Jason Merritt

Margot Robbie

Színészi karrierjén kívül Robbienak van még egy hobbija, amellyel szívesen tölti a szabadidejét, és ez nem más, mint a tetoválások készítése. Nagyon szereti ezt a művészeti ágat, bár neki nincs olyan sok tetkója, de másokra szívesen varr különböző mintákat. Így tett Cara Delevingne barátnőjével is, akivel közösen tetováltak egymás lábujjára egy-egy mosolygós fejet. Ez nem is sikerült rosszul, de ez nem mondható el a következő alkotásáról.

Ebben a történetben ő a borzasztó tetoválás alkotója, nem pedig az elszenvedő fél. Egy barátnője lánybúcsúján történt az eset Ausztráliában. Nagyon jól érezték magukat a buliban, amikor eszükbe jutott, hogy Margot csináljon tetoválásokat. Az egyikőjük rajzolta tollal, amit a színésznő átütött. A barátnőjük meglepődött, amikor meglátta a végeredményt, de igazán jól fogadta az alkotást. Nem úgy, mint másnap az esküvőn az édesanyja, aki elkezdett Margottal kiabálni, hogy hogy tehette ezt a lányával. A sztár ekkor döntötte el, hogy egy időre szögre akasztja a tetoválógépét.

Margot Robbie egyik barátnőjének készített egy tetoválást, ami nem nyerte el mindenki tetszését Forrás: AFP/Lisa O'connor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.