"Egy szürke verébnek éreztem magam. Mert az is voltam!" - Pogány Judit szívszorító vallomása

Fotó: Polyak Attila - Origo -
színésznő Pogány Judit szorongás vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pogány Judit soha nem volt elégedett magával, ami miatt állandóan szorongásban élt. Sajnos ez mostanra sem változott, ma már annyira retteg, hogy már boltokba sem jár. 

Pogány Judit már egészen kicsi korában azt érezte, hogy képtelen megbékélni a külső adottságaival, azt gondolta, hogy kevés, amit nyújtani tud, emiatt pedig rengeteget szorongott. A sikeres pályafutás ellenére a szorongás nem maradt el, sőt, egyre csak erősebb lett.

"Egy szürke verébnek éreztem magam. Mert az is voltam!" - Pogány Judit szívszorító vallomása Fotó: Polyak Attila - Origo

"Egész életemben volt bennem egy... részben zárkózottság, részben szorongás. Sok mindenre alkalmatlannak véltem magam, elsősorban alkati adottságok miatt. Tehát ránézésre, első blikkre. Ránéz az ember egy másikra, és rögtön felméri, hogy miről lehet szó. Ebből a szempontból egy szürke verébnek éreztem magam. Mert az is voltam!

Egész gyerekkoromban éreztem, hogy nem úgy nézek ki, ahogy kellene, nem tudom úgy előadni magam a külső jegyekkel, ami az embereknek tetszik. Mindig esendőbb és rosszabb küllemű voltam annál, mint ami nekem elfogadott lett volna" – mesélte a színésznő, aki ma már annyira szorong, hogy boltokba is alig jár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.