Mellkisebbítő műtétre gyűjt a 21 éves Carly, akinek egy vízforraló kis híján szétégette méretes kebleit

mell mellkisebbítés plasztika cici mellplasztika nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Carlyt óriási mellekkel áldotta meg a sors, most viszont mellkisebbítő műtétre készül, ugyanis úgy érzi, lassan megfullad a kebleitől.

A 21 éves Carly Smart 80N méretű melltartót hord, óriási keblei megnehezítik a mindennapjait. A lány durva fájdalmakkal küzd, ezért legnagyobb vágya, hogy mellkisebbítő műtéten essen át.

Carly elmesélte a lapnak, hogy egyszer nagyon durván megégette a mellbimbóját egy vízforralóval, ugyanis nem érezte, hogy testrésze hozzáér az eszközhöz.

Idén nyáron a lánynak esküvője lesz, azonban ahhoz, hogy beleférjen az álomruhájába: mellkisebbítő műtétre van szüksége, ami egy nagyon drága beavatkozás. A mintegy 3 millió forint értékű műtét miatt ő és szerelme adománygyűjtésbe kezdtek, és azt remélik, így sikerül majd a teljes összeget összegyűjteni.

Nem ő az egyetlen, akinek megkeserítette az életét méretes keble, korábban írtunk az óriási keblekkel rendelkező, 17 éves Lilli Makiról, akinek három kosármérettel kisebbítették a mellét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.