Nacsa Olivér megmutatta a szerelmét: ez a hölgy rabolta el a szívét

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Nacsa Olivér szerelem humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nacsa Olivérre rátalált a szerelem, mégsem szeretné ország-világnak megmutatni szíve választottját. A közösségi oldalán azonban látható a barátnője.

2019-ben jelentette be a hírt Nacsa Olivér és Somossy Barbi, hogy házasságuk zátonyra futott. A humorista és műsorvezető alig tíz hónappal a válása után ismét szerelembe esett, de a párkapcsolata nem tartott túl sokáig.

Most, két évvel a válása után újra elrabolták a szívét: elsőként a Ripost szúrta ki a fotót, amit Olivér Instagram-oldalán posztolt a szerelméről. A románc valószínűleg már hónapok óta tart, és már a szilvesztert is együtt töltötték Spanyolországban.

A Bors megkereste a tévést az új szerelemmel kapcsolatban, aki megerősítette, hogy már nem egyedülálló, és egy ideje boldog párkapcsolatban él, ám azt is hangsúlyozta, hogyha rajta múlik, akkor barátnője kiléte továbbra is rejtély marad.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.