Bereczki Zoltán Ábel Anita Gáspár Győző mentális betegség Ébredj velünk! bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán követte Ábel Anita példáját, és bocsánatot kért Győzikétől, és az Ébrejd velünk! nézőitől, amiért érzéketlenül álltak Győzike őszinte vallomásához.

Gáspár Győző néhány nappal ezelőtt vallotta be, hogy bipoláris zavarral, paranoid személyiséggel és pánikrohamokkal küzd. A minap az Ébredj velünk! műsorában Ábel Anita és Bereczki Zoltán vendége volt, a műsorvezetők azonban egészen megdöbbentően reagáltak Győzike állapotára.

"Tegnap, ne haragudj, nézem a tévét, aztán mondom, depressziós vagy? Hát, szedd már össze... Nem úgy nézel ki!" - csúszott ki Anita száján a kegyetlen kijelentés, amihez még hozzátette: "Jó, hagyjál már! Dolgozd föl, hogy 50 leszel! Bizonyos dolgok már nem úgy mennek" – viccelte el az egyébként igen komoly szituációt, amihez Bereczki is csatlakozott.

Az adás után kisebb botrány robbant ki, rengetegen kifejezték nemtetszésüket a műsorvezetők viselkedésével kapcsolatban, sőt, több véleménycikk is született. Anita nemrég bocsánatot kért, nem sokkal kásőbb pedig Bereczki is megosztott egy bejegyzést, amelyben elnézést kért a viselkedése miatt.

"Bocsánatkérés. Hibáztam! Elbagatellizáltam egy kijelentést, pedig bármilyen jó – vagy annak tűnő – a hangulat, képesnek kell lennünk meghallani bizonyos mondatokat, szavakat! Ilyen mondat, sőt, mondatok hangzottak el a LifeTV Ébredj velünk című műsorában Gáspár Győző szájából. Sajnálom, hogy nem a megfelelő érzékenységgel reagáltam! A depresszió komoly dolog, alattomos, sokszor rejtőzik mosoly mögé! Bocsánatkéréssel tartozom elsősorban Győzőnek és mindenkinek, akiben rossz érzést keltettem!" – olvasható a színész Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.