Kitálalt András herceg masszázsterapeutája: "Mindig is egy kéjenc volt"

per szexuális zaklatás masszázsterapeuta András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly augusztusban Virginia Roberts Giuffre szxuális zaklatás vádjával beperelte András herceget, II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg harmadik gyermekét. András tagadja a vádakat, de bűnösségére utal, hogy az ügy kirobbanása után megfosztották a királyi családban betöltött pozícióitól és katonai címeitől. Most egykori masszázsterapeutája is kiteregette a szennyest.

A The Sun című brit lapnak nyilatkozott a most 50 éves Emma Gruenbaum, aki 2005 nyarán dolgozott először a heregnek. A masszázsterapeutának akarata ellenére mindig a hálószobában kellett kezelnie Andrást, és úgy emlékszik rá, mint az egyik leghátborzongatóbb ügyfelére. Folyton faggatózott a terapeuta a szerelmi- és szexuális életéről, már az első kezelés után megjegyzést tett a fenekére, és megkérdezte, szereti-e az anális szexet.

II. Erzsébet királynő és fia, András herceg Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

"Sok előkelő ügyfelem volt, gyakran jártam az otthonaikban, de András más volt. Már a kezdettől fogva úgy viselkedett, mint egy kéjenc" - mondta Gruenbaum, aki először András herceg feleségét, Fergiet kezelte, ő ajánlotta be a hercegnek. András mindig ragaszkodott ahhoz, hogy a kezeléseken meztelen legyen, csak egy kis törölköző takarta az ágyékát, közben pedig folyton az anális szexről poénkodott.

A terapeuta azért döntött úgy, hogy előáll történetével, mert felháborította, hogy a herceg meghazudtolta Virginia Roberts Giuffre-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.