Ahogy arról mi is hírt adtunk, peren kívüli egyezségre jutott András yorki herceg és vádlója, Virginia Giuffre. Most kiderült, pontosan mennyit kell fizetnie a hercegnek azért, hogy ne kelljen bíróságra mennie.

Tavaly augusztusban robbant a bomba, amikor Virginia Roberts Giuffre szexuális zaklatás vádjával beperelte András herceget, II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg harmadik gyermekét. András azóta is tagadja a vádakat, de bűnösségére utal, hogy megfosztották katonai címeitől, és a királyi családban betöltött pozícióitól. 

A férfi masszázsterapeutája is azt nyilatkozta, András mindig is kéjenc volt, korábbi szeretői pedig egyöntetűen azt állítják, a yorki herceg szexfüggő.

Most kiderült, hogy a vádló Virginia és András peren kívül egyeztek meg, II. Erzsébet fiának pedig több mint 12 millió angol fontot, azaz nagyjából 5 milliárd forintnak megfelelő összeget kell fizetnie vádlójának.

II. Erzsébet királynő és fia, András hercegForrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A Telegraph  információi szerint II. Erzsébet királynő is segíteni fog másodszülött fiának a csillagászati összeg kifizetésében. Azt egyelőre nem tudni, hogy az összeg kifizetésével András visszakapja-e a megvont titulusokat.