Peren kívül egyezett meg András herceg és vádlója: kiderült, mennyit kell fizetnie

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
II. Erzsébet királynő megvesztegetés megerőszakolás bíróság per Virginia Giuffre András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, peren kívüli egyezségre jutott András yorki herceg és vádlója, Virginia Giuffre. Most kiderült, pontosan mennyit kell fizetnie a hercegnek azért, hogy ne kelljen bíróságra mennie.

Tavaly augusztusban robbant a bomba, amikor Virginia Roberts Giuffre szexuális zaklatás vádjával beperelte András herceget, II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg harmadik gyermekét. András azóta is tagadja a vádakat, de bűnösségére utal, hogy megfosztották katonai címeitől, és a királyi családban betöltött pozícióitól.

A férfi masszázsterapeutája is azt nyilatkozta, András mindig is kéjenc volt, korábbi szeretői pedig egyöntetűen azt állítják, a yorki herceg szexfüggő.

Most kiderült, hogy a vádló Virginia és András peren kívül egyeztek meg, II. Erzsébet fiának pedig több mint 12 millió angol fontot, azaz nagyjából 5 milliárd forintnak megfelelő összeget kell fizetnie vádlójának.

II. Erzsébet királynő és fia, András herceg Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A Telegraph információi szerint II. Erzsébet királynő is segíteni fog másodszülött fiának a csillagászati összeg kifizetésében. Azt egyelőre nem tudni, hogy az összeg kifizetésével András visszakapja-e a megvont titulusokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.