Fél év után szakított Dobó Kata és Szente Vajk

Dobó Kata Szente Vajk szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata és Szente Vajk kapcsolata tavaly év végen érhetett véget. A két színész körülbelül fél évig volt együtt.

"Nem kapkodtak el semmit, sokáig randiztak, lassan ismerkedtek. Bár nagyon megszerették egymást, mások voltak az elképzeléseik a jövőt illetően. Élvezték a másik társaságát, de egy ideje tudták, hogy nem fordul majd komolyabbra a kapcsolatuk, nem tervezték, hogy összeköltöznek, tudták, előbb-utóbb meg kell hozni a döntést. Nagyon kulturált, rendezett szakításuk volt és barátok maradtak azután is, hogy kimondták: ennyi volt. Tisztelik egymást és egyikük szívében sincs harag" - nyilatkozta a pár egyik ismerőse a Blikknek.

Dobó Kata újra szingli Fotó: Szabó Gábor - Origo

Árulkodó volt, hogy Szente Vajk már nem volt ott Dobó Kata filmjének bemutatóján tavaly év végén, és a Dancing with the Stars egyetlen adásán sem jelent meg a színész-rendező.

A lap megkereste mindkét felet: Szente nem akart nyilatkozni, bár nem cáfolta a róluk szóló híreket, Dobo Kata pedig lapzártáig nem válaszolt.

Szente Vajk korábban Erdélyi Tímea férje volt Fotó: Csudai Sándor - Origo

Vajkot és Katát a munka hozta össze. A dominógyilkosság című darabnak Szente a rendezője, Dobó pedig az egyik főszereplője. Vajk korábban Erdélyi Tímea férje volt, a Katával való kapcsolata előtt pedig másfél évig Tiborcz Fanni táncművész volt a párja. Dobó Kata Zsidró Tamással élt kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.