Dobó Kata és Szente Vajk kapcsolata tavaly év végen érhetett véget. A két színész körülbelül fél évig volt együtt.

"Nem kapkodtak el semmit, sokáig randiztak, lassan ismerkedtek. Bár nagyon megszerették egymást, mások voltak az elképzeléseik a jövőt illetően. Élvezték a másik társaságát, de egy ideje tudták, hogy nem fordul majd komolyabbra a kapcsolatuk, nem tervezték, hogy összeköltöznek, tudták, előbb-utóbb meg kell hozni a döntést. Nagyon kulturált, rendezett szakításuk volt és barátok maradtak azután is, hogy kimondták: ennyi volt. Tisztelik egymást és egyikük szívében sincs harag" - nyilatkozta a pár egyik ismerőse a Blikknek.

Dobó Kata újra szingliFotó: Szabó Gábor - Origo

Árulkodó volt, hogy Szente Vajk már nem volt ott Dobó Kata filmjének bemutatóján tavaly év végén, és a Dancing with the Stars egyetlen adásán sem jelent meg a színész-rendező.

A lap megkereste mindkét felet: Szente nem akart nyilatkozni, bár nem cáfolta a róluk szóló híreket, Dobo Kata pedig lapzártáig nem válaszolt.

Szente Vajk korábban Erdélyi Tímea férje voltFotó: Csudai Sándor - Origo

Vajkot és Katát a munka hozta össze. A dominógyilkosság című darabnak Szente a rendezője, Dobó pedig az egyik főszereplője. Vajk korábban Erdélyi Tímea férje volt, a Katával való kapcsolata előtt pedig másfél évig Tiborcz Fanni táncművész volt a párja. Dobó Kata Zsidró Tamással élt kapcsolatban.