Elképesztően szexi a 64 éves fitt nagyi: az unokája testvérének nézik

nagyszülő unoka Lesley Maxwell korkülönbség fiatalos nagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 64 éves Lesley Maxwell után rendszeresen megfordulnak a férfiak, és elmondása szerint sokszor hiszik róla, hogy a húszas éveiben jár. 

Maxwell azt vallja: nem kell, hogy a biológiai és a naptár szerinti életkor megegyezzen. Hisz abban, hogy a megfelelő életmóddal vissza lehet forgatni az idő kerekét.

A fitnesz-nagyi természetesen kőkeményen meg is dolgozik azért, hogy kora ellenére ilyen fantasztikusan nézzen ki. Heti ötször edz, kerüli a cukros és a gyorsételeket. Úgy gondolja, hogy soha nincs késő elkezdeni az életmódváltást, ő például 49 évesen nyerte meg első fitneszversenyét.

"Határozottan úgy gondolom, a kor jót tesz a nőknek, magabiztosabbak és szexisebbek lesznek, különösen, ha odafigyelnek arra, hogy fittek és egészségesek legyenek" – nyilatkozta a fitt nagymama a The Sunnak.

Lesley egyébként jelenleg egy nála fiatalabb férfival jár, és elmondta, hogy mindig is a fiatalabb fiúkat kedvelte. Persze nem a kor a fontos számára, őt bátorsággal és önbizalommal lehet meghódítani.

"Manapság a férfiak eléggé szégyenlősek, és úgy tűnik, minden online történik. Bárki lehet romantikus a neten, de semmi sem ér fel a valósággal" – tette hozzá.

Ha a fitnesz-nagyi felkeltette az érdeklődésedet az életmódváltás iránt, nemrég összegyűjtöttünk négy TikTokert, akik a segítségedre lehetnak abban, hogy elindulj ezen az úton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.