A 64 éves Lesley Maxwell után rendszeresen megfordulnak a férfiak, és elmondása szerint sokszor hiszik róla, hogy a húszas éveiben jár. 

Maxwell azt vallja: nem kell, hogy a biológiai és a naptár szerinti életkor megegyezzen. Hisz abban, hogy a megfelelő életmóddal vissza lehet forgatni az idő kerekét.

A fitnesz-nagyi természetesen kőkeményen meg is dolgozik azért, hogy kora ellenére ilyen fantasztikusan nézzen ki. Heti ötször edz, kerüli a cukros és a gyorsételeket. Úgy gondolja, hogy soha nincs késő elkezdeni az életmódváltást, ő például 49 évesen nyerte meg első fitneszversenyét. 

"Határozottan úgy gondolom, a kor jót tesz a nőknek, magabiztosabbak és szexisebbek lesznek, különösen, ha odafigyelnek arra, hogy fittek és egészségesek legyenek" – nyilatkozta a fitt nagymama a The Sunnak.

Lesley egyébként jelenleg egy nála fiatalabb férfival jár, és elmondta, hogy mindig is a fiatalabb fiúkat kedvelte. Persze nem a kor a fontos számára, őt bátorsággal és önbizalommal lehet meghódítani.

"Manapság a férfiak eléggé szégyenlősek, és úgy tűnik, minden online történik. Bárki lehet romantikus a neten, de semmi sem ér fel a valósággal" – tette hozzá.

Ha a fitnesz-nagyi felkeltette az érdeklődésedet az életmódváltás iránt, nemrég összegyűjtöttünk négy TikTokert, akik a segítségedre lehetnak abban, hogy elindulj ezen az úton